Betta på Allsvenskan – Upplev passionen från Sveriges bästa liga

Allsvenskan i fotboll är Sveriges bästa liga där 16 lag årligen gör upp om Lennart Johansson pokal. Detta är också den inhemska liga i vårt avlånga land som flest gillar att betta på. Säsongen varar från April – November och väcker mycket känslor från supportrar över hela landet. När det kommer till betting är Allsvenskan också fantastisk och intresset stort. Detta går att se genom att Unibet sedan säsongen 2020 är huvudsponsor för Allsvenskan – en position man tagit från Svenska Spel. Betta på Allsvenskan och upplev passionen från Sveriges bästa liga i fotboll. Få saker väcker samma känslor som vår inhemska fotboll. Betta på Allsvenskan hos svenska spelsidor idag!

5 000 kr

18+ | Spela ansvarsfullt
Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Spela
2 000 kr

18+ | Spela ansvarsfullt
Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Spela
5 000 kr

18+ | Spela ansvarsfullt
Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Spela
2 500 kr

18+ | Spela ansvarsfullt
Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Spela

Populära marknader på allsvensk betting

Inför säsongen haglar långtidsspelen ordentligt. Du kan betta på vilket lag som vinner ligan, vilka som når topp 3 och därmed får en europaplats, samt bästa målskytt, poängspelare, vilka lag som åker ur och mycket mer. Head 2 head mellan lag är också kul att betta på. Vem blir mästaren av Stockholm och vilket lag går bäst i Skåne? Du kan också betta på mycket annat skoj som årets buse, vilken spelare som blir MVP samt vilket lag som gör flest mål respektive släpper in färst mål. Är det någon marknad du saknar kan du skriva till kundtjänst och få hjälp med detta.

Utöver långtidsspel inför säsongen kan du också spela på varje individuell match. Beroende på vilket spelbolag du väljer finns det flera hundra olika alternativ på en match i Allsvenskan. Kanske är du sugen på att lägga 1X2 eller varför inte över/under antal mål, hörnor eller gula kort. Eftersom intresset kring Allsvenskan är enorm finns det många bra alternativ i din betting.

Betta live på Allsvenskan

Live betting är något som blir allt mer populärt och vad är bättre än att betta live på Allsvenskan? Inte mycket anser vi utan för dig som vill ha mer action och fartfyllda odds i realtid är Sveriges högstaliga i fotboll ett ypperligt alternativ. När du bettar live spelar du på pågående match vilket gör det värt för dig som söker ännu mer spänning. Du kan betta live och njut av en fantastisk spelupplevelse hos samtliga spelbolag i listan ovan. Gör det idag och du kommer själv märka att din spelupplevelse tas till nästa nivå.

Malmö FF är mesta mästarna

MFF är föreningen i Sverige som vunnit flest SM-guld, hela 20 stycken och är idag den stora dominanten inom svensk idrott. Därmed är man också den enda föreningen i Sverige med två stjärnor på bröstet. Tvåa är IFK Göteborg med 18 guld följt av IFK Norrköping som har 13 stycken SM-titlar. MFF är också det enda laget på 10-talet som nått Champions League och man är också enda föreningen som lyckats ta sig vidare till sextondelsfinal i Europa League två gånger i rad.

Sverige

Betta på Superettan

De som åker ur Allsvenskan hamnar i Superettan, Sveriges näst högsta liga i fotboll. Här krigar lagen på i hopp om att en dag nå Allsvenskan. Det är dock något som är lättare sagt än gjort då endast två lag går upp medan ett får kvala. För dig som gillar betting på svensk fotboll är Superettan en bra liga. Spelbolagen har inte samma koll som på Allsvenskan så om du har stor kunskap kan du hitta riktigt bra odds på vissa marknader. Testa själv så får du se.